Kocaya Doğum Günü Mesajları

Kocaya Doğum Günü Mesajları

Kocaya Doğum Günü Mesajları

En güzel hayallerin benimle gerçekleşsin sevgilim. Geleceğin en güzel şekilde aydınlansın, huzur, mutluluğun bir ömür boyu benimle olsun. Dileklerin kabul olsun canım eşim. İyi ki varsın tatlı kocam.

Sen evimin direği, kalbimin tatlı aşkı, en değerli varlığımsın. Doğum günün kutlu olsun sevgili kocam, doğum günün kutlu olsun.

Benim hayatımda tek anlam sensin, hayatın içinde olduğun sürece sen benim ömür boyu sürecek tek hayatım olacaksın. Hep yanımda ol beni yalnız, beni sensiz asla bırakma. İyi ki doğdun canım kocacım.

Dünya bir yana senle ben bir yana, yapraklara dallara yeşillere allara nice mutlu seninle güzel yıllara İyi ki doğdun canım kocam.

Sana öpücük ve sevgimi gönderiyorum. Bu zamana kadar unutulmadın bu zamandan sonrada ancak ölüm unutturur sana olan sevdamı. Doğum günün kutlu olsun sevgili kocam.

Seninle birlikte olmak, benim bu dünyada en güzel hediyemdir. Nice yılları birlikte geçirmemiz dileğiyle sevgili eşim. Doğum günün kutlu olsun.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

Şimdiki yaşında nasıl seninle mutluysam, seni nasıl mutlu edebildiysem yeni yaşında da hep mutluluklar seninle olsun. Bütün dilediğin her şey en güzelinden  gerçekleşsin. Doğum günün kutlu olsun biricik kocam.

Seni çok seviyorum canım eşim, sen benim ıssız karanlık gecemde güneşim gibisin, aynı zamanda korkumsun da. Seni kaybetmek en büyük korkum bir tanem, uykudan uyanınca telefona sarılıp hemen senden mesaj gelmiş mi diye bakıyorum, her saniyemi seninle beraber geçirmek istiyorum, dünümde bugünümde geleceğimde sensin. Kendini hiç yalnız hissetme, ben hep yanında olacağım artık. Sen benim nefesimsin, gizemim, yüzünü göremesem de kokunu alamasam da hep kalbimdesin kocacım Doğu günün kutlu olsun. İyi ki varsın.

Dünya da 1000 tane olacağına ömür boyu bir tane olsun dediğim tek eş sensin.  Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun aşkım. Evlilik zordur, ama birlikte yarattığımız her mutlu an, zaman zaman başımıza gelen tüm kötü şeylerden çok daha fazlasıdır. Seni seviyorum kocacık.

Sana baktığımda hala midemde kelebekler hissediyorum. Bunca yıldan sonra çok garip geliyor. Sen şimdiye kadar yaptığım en iyi seçimsin, hayatımın en mükemmel aşkısın, hayatımın en büyük mutluluğusun. Seni çok seviyorum kocacım.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

Nöbetçi Eczaneler

Sen gerçekten milyonda bir kocasın ve evlilik piyangosunu kazandığımı yanında daha fazla hissedemezdim canım eşim.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

Kocama olan sevgimi gösterecek kadar büyük bir vitrin yok. Doğum günün kutlu olsun canım eşim.

Kocam kalbimdeki tüm sevgiyi hak ediyor. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Kalbimin dibinden tepesine kadar senin için sevgiyle dolu kocam. Doğum günün kutlu olsun.

Kocam, arkadaşım, aşkım, sen benim her şeyimsin. İyi ki varsın, iyi ki doğdun, iyi ki benim oldun bebeğim. Doğum günün kutlu olsun.

Gülümseyen yüzümün sebebi oldun. Bu dünya da el ele nasıl vermişsek, rabbim cennetine bizi kabul etsin prensim.  Bu özel gününde tek dileğim sağlığın, huzurun, ve hayal ettiklerinin gerçekleşmesi canım kocam. Doğum günün kutlu olsun.

Eşe Romantik Doğum Günü Sözleri 

Umarım bu yılda da mutluluğumuz en güzelinden geçer. Senin için bütün dileklerin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum Doğum günün kutlu olsun biricik kocam

Uzakta olsam da kalbimde senden uzak da sayılmaz. Bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum günün kutlu olsun tatlı kocam benim.

Seni çok seviyorum. Tüm güzellikler seninle olsun. Mutluluğun her zaman ömürlük olsun. Her gününden daha çok neşeli olmaya bak çünkü ben her vakit her saniye her salise senin yanında olmaktan asla bunalmam bunalmamda. Doğum günün kutlu olsun canım kocam.

İsterim ki yüzün hep gülsün, neşen ömürlük olsun. sevgin saygın hep kalbinde bürünsün. Mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun biricik kocam.

Bugün çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, şunu bilmelisin ki şuanda ki okuduğun en farklı mesaj benim seni doğum gününde bile yalnız bırakmadığımın sevinci olacaktır. İyi ki varsın biricik kocam.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

Yılların soramadığı kimsenin unutmadığı bir ömrün olsun canım kocam. Doğum günün yeni bir başlangıç olsun inşallah.

Seni sevdiğimi kelimelerle anlatamıyorum ki. Ellerim titriyor nasıl anlatacağımı bilemiyorum, her şeyinle seviyorum seni Bir tanem. Gülüşünle, bakışınla sevişinle  her gün sana aşık oluyorum ve bırakamıyorum seninle bir gelecek kurduk hayallerimiz gerçek olsun. Cem ve Cemremizi Beraber büyütelim istiyorum. hep yanımda kal.. seni çok seviyorum kocacım. Doğum günün kutlu olsun.

Beni yaşlandırmayan tek hayat arkadaşım. Her günümü gençleştiren kocaların en iyisi, Doğum günün kutlu olsun. Nice birlikte mutlu yıllara.

Ömrümün en güzel eşi, kalbinin güneşi olarak geldim hayatına, bir güneş gibi ömrüm boyunca sıcak tuttun kalbimi. Kalbimin en yakışıklı eşisin iyi ki varsın canım eşim. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

İsteklerin kabul olmamışsa bu özel gününde rabbimden duanı esirgeme. Doğum günün sana şans getirsin. Her şeyin seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice yıllara kocacım.

Yeter ki nefesini hissedebileyim, sesini duyabilsem, kokunu içime çekebilsem sevgilim. Dünyadaki diğer her şey senin dışında önemsiz. Seni çok seviyorum canım adamım. Mutlu yıllar mutlu günlerin hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Ruhumdan anlayan en mükemmel adam, iyi ki doğdun. Nice güzel senelere…

Doğduğun gün dünyanın nefesini ve dönüş hızını değiştirmiş, şiirler senin enerjinle yeniden yazılıyor sanki… Doğum günün kutlu olsun sevgilim.  Seninle bu hayatı paylaşmaktan çok mutluyum iyi ki varsın, tek mutluluğum, birlikte daha nice güzel yıllara…

Birlikte nice doğum gününü kutlamamız dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun hayatımın anlamı biricik kocam.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

En erken yağmurlu sabah bile o kadar da kötü değil çünkü senin yanında uyanıyorum. Sen evrendeki en iyi kocasın. Bunca yıldır beni anlayıp desteklediğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun bebeğim.

Dünya ne kadar geniş ve dolup taşsa da benim için tek önemli olan sensin. Kalplerimizde yaşlanmayan bir sevgi ile bağlıyız. Seni sevmek kalplerimizde yaşlanmayan bir aşkın sembolünü yaşatıyor bize. Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşlara birlikte ulaşmayı nasip etsin rabbim. Doğum günün kutlu olsun, kıymetli eşim.

İyi ki seninle birlik olup yuva kurdum canım eşim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin sana her şey gönlünce olsun evimin direği. Mutluluğum.  Doğum günün kutlu olsun canım aşkım.

Kocaya Uzun Doğum Günü Mesajları

“Hayatımın anlamı, her geçen gün sana olan sevgim daha da büyüyor. Seninle geçen her an, benim için bir armağan. Doğum günün kutlu olsun, seninle nice güzel yıllarımız olsun.”

“Seninle tanıştığım gün hayatım değişti. Sen, benim en büyük şansım, en güzel aşkım oldun. Her sabah seninle uyanmak, her akşam seninle uyumak en büyük mutluluğum. Doğum günün kutlu olsun canım, seni her şeyden çok seviyorum.”

“Yıllar geçse de sana olan aşkım ilk günkü gibi taptaze. Seninle her an, bir ömre bedel. Doğum günün kutlu olsun aşkım, iyi ki varsın, iyi ki benim kocamsın.”

“Her gülüşünde kaybolduğum, her bakışında huzur bulduğum canım kocam, doğum günün kutlu olsun. Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en güzel anı. Seni çok seviyorum.”

“Birlikte yürüdüğümüz bu yolda, her anımı seninle paylaşmak, en büyük mutluluğum. Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı. Doğum günün kutlu olsun, bir tanem.”

“Her sabah gözlerimi açtığımda yanımda seni görmek, hayatın bana en büyük armağanı. Doğum günün kutlu olsun canım, seninle bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum.”

“Seninle her geçen gün, daha da anlam kazanıyor. Seninle olmanın huzurunu hiçbir şeye değişmem. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın.”

“Seninle birlikte olmanın verdiği mutluluk, dünyadaki hiçbir şeyle ölçülemez. Seninle her şey daha güzel, her an daha değerli. Doğum günün kutlu olsun canım kocam.”

“Birlikte yaşadığımız her an, hayatımın en güzel anısı. Seninle geçirdiğim her saniye, bana mutluluğun ne demek olduğunu öğretti. Doğum günün kutlu olsun aşkım.”

“Seninle birlikte her şeyin üstesinden gelebileceğimi biliyorum. Sen benim güç kaynağım, hayat arkadaşım, aşkımsın. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.”

Kocaya Kısa Doğum Günü Mesajları

“Doğum günün kutlu olsun hayatım, seni her şeyden çok seviyorum.”

“Nice güzel yaşlara aşkım, seninle olmak en büyük mutluluk.”

“İyi ki doğdun, iyi ki benim kocamsın!”

“Seninle her gün bir doğum günü, seninle hayat çok güzel.”

“Canım kocam, doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”

“Hayatımın anlamı, iyi ki varsın, iyi ki benimlesin.”

“Seninle her şey güzel, doğum günün kutlu olsun canım.”

“Birlikte nice güzel yıllara, doğum günün kutlu olsun aşkım.”

Kocaya Doğum Günü Mesajları

“Hayatımın en güzel anı seninle olmak, doğum günün kutlu olsun.”

“Seni her şeyden çok seviyorum, iyi ki doğdun bir tanem.”

“Seninle yaşlanmak en büyük dileğim, doğum günün kutlu olsun.”

“Her anımı seninle paylaşmak en büyük mutluluk, doğum günün kutlu olsun.”

“Seninle her şey daha güzel, doğum günün kutlu olsun canım kocam.”

“Birlikte geçirdiğimiz her yıl, hayatımın en güzel yılı. İyi ki doğdun.”

“Sana olan sevgim her geçen gün daha da artıyor. Doğum günün kutlu olsun.”

Doğa Yürüyüşü İle İlgili Sözler

İlginizi Çekebilir:Can Dosta Doğum Günü Sözleri
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kocaya Doğum Günü Mesajları
Kankaya Uzun Doğum Günü Mesajları
Kızım İçin Doğum Günü Sözleri
Kızım İçin Doğum Günü Sözleri
Abiye Uzun Duygusal Doğum Günü Mesajları
Abiye Uzun Duygusal Doğum Günü Mesajları
Erkek Evlada Uzun Doğum Günü Mesajları
Erkek Evlada Uzun Doğum Günü Mesajları
Kendime Doğum Günü Mesajları
Kendime Doğum Günü Mesajları
Kocaya Doğum Günü Mesajları
Can Dosta Doğum Günü Sözleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sözlerin Evi | © 2024 | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | İletişim