Sevgiliyi Şımartan Mesajlar, Sevgilinin Aklını Alacak Sözler

Cennetin ve dünyanın en güzel perisine sahibim. İyilik meleğim benim. Seni çok seviyorum.

Özlem’in ne olduğunu biliyor musun? Sevgilisinin yanında olmadığı bir an bile acı çeker. Aşkının gülü, aşkını ne kadar çok sevmişti. Kalbim sana olan aşkından ölüyor sevgilim.

Bir insanı sevme cesaretim vardı; Sana gelince, “insan olmaya” cesaretin bile yoktu. Yapılacak son şey sana aşık olmaktı. Ve yine sonuncu olacağım. Geleceğimizin mutluluğu, geçmişimizin harika insanı, aşkım olarak kalacaksın sana.

Düzenlenmiş bir aşk ilişkisi istiyorum. Bakalım, göreyim, beklerken öleyim. Eğer zayıf bir silahım olsaydı, şakalardan ve sen olmadan kaybetmeyi başaranların tam ortasından vururdum.

Aşkımız yavaş yavaş akan çiseleyen yağmur gibidir ama nehirleri taştıran türdendir. Yaprak döken gençliğimin, altı kırmızıyla çizili ve tırnak içinde yazılan hicivleri arasında sessizliğim, baş harflerle yazılmıştır.

İnan bana, her sabah uyanıp senin gözlerinin göremediğini arkadaşlarının gözlerinde görmezdim sevgilim. Yıllarım, aylarım, günlerim, hatta seninle geçirdiğim zamanlar bile başka sevgilim…

Seninle nefes alan bu adam, sanki annen, baban sensiz bir yerlerdeymiş gibi… Hayatın anlamı ancak o olunca var olur. seninle ve sanki çiçekler ancak sen gülümsediğinde açıyor…

Öyle gözlerin var ki beni içine hapseden, Öyle sözlerin var ki sanki ruhum ele geçirilemez. Öyle bir sevgin var ki insanın bırakamadığı, Öyle ellerin var ki, tutmadan saklanamayan…

Hayatımdan daha değerli olan tek varlık sensin ve hayatının tek anlamısın. Sanki seninle doğdum ve sensiz var olamıyorum. Benimle kal ve beni bırakma.

Sevgiliyi Şımartan Sözler


Bu kadar söze gerek yok, sessizliğimin sesi, dualarımın amin ol yeter. Her güzel düşünceyle yanıma gelen ilk kişi olduğun ve varlığınla huzuru doyasıya yaşamamı sağladığın için sana minnettarım.

Benim hatam değil. Bakışların şiiri gizler. Yazmamak gözlerinize ihanet eder. Utanıyorum, yaşadığım yalnızlığı anlatamıyorum, kelimeler yetmiyor, sevdikleri bu mu? Yorgun yüreğim bu hayatta bir tek seni istiyor, özgür bırak beni, hadi kırma hayallerimi gül bebeğim.

Seni yıldızlara benzetiyorum, yıldızlar kadar parlak yıldızlar, ulaşılması zor ama yıldızlar senin bir parçan. Bazen en karanlık gecemin güneşisin, bazen yaşanacak hayatın teşvik edeceği mutluluksun, bazen ve her zaman aşkımın tek sebebisin.

Aşk dudaklardaki gülümseme değil, gözlerdeki yaşlardır. Amaç aşk için ölmek değil, uğruna ölecek bir sevgili bulmaktır. Bu sensin.

Bazen hayat o kadar karanlık olabilir ki, binlerce ışığı açsan bile sen sadece bir damlasın. Ama çok sevdiğiniz birinin gülümsemesiyle unutursunuz. Bu hayatta beni ancak sen teselli edebilir ve bana bu güveni verebilirsin.

Bu nedenle orada kalışımın sonsuza kadar sürmesini ve hayatım boyunca bugünkü kadar mutlu ve huzurlu olacağımı umuyorum.

Bu yüzden kelimeler boğazıma düğümleniyor, içimde kavga ediyorum, kavga ediyorum. Bütün bunların ağır nedeni temel aşkımdan geliyor. Sen benim asla solmayacak çiçeğimsin.

Kalbinin ateşi olayım, üşüdükçe ısıtayım seni prensesim.

Erkek Sevgiliyi Şımartan Sözler

 

Sevgi gönderdim, gözlerine baktım ve mutlu oldum. Huzur ve mutluluk buldum. Aşkım seni çok seviyorum. Gözlerindeki sevgiyle yaşamak istiyorum bir ömür kalbinde.

Her güzel düşünceyle yanıma gelen ilk kişi olduğun ve varlığınla huzuru doyasıya yaşamamı sağladığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır sevgilim.

Özlem’in ne olduğunu biliyor musun? Sevgilisinin yanında olmadığı bir an bile acı çeker. Dünyada bir güzellik varsa o da bana sıcak bakışınız ve içten gülümsemenizdir. O gülümsemeyi geceleri rüyalarımda, her gün geldiğimde senin varlığının mutluluğunda yaşıyorum.

Aşk diye bir şeyin olmadığını söylerdim. Seni görene kadar. Sevgi insanı umutla beklediğinde sevgisini en derinden hisseder. Aşkın güzelliğini seninleyken anladın ve ben sana hep aşıktım. Seninle bir hayata başlamak istiyorum ve tek dileğim bu hayata gözlerini seninle kapatmak.

Eğer benim yüzde yetmişim su ise, inan birtanem geri kalan yüzde otuzu sensin.

Bir sevgiliden öte, aynı zamanda en sadık arkadaşımsın. Sen benim en büyük sırdaşım ve asla devrimini istemeyeceğim en değerli dostumsun.

Senin yanındayken her şey o kadar anlamlı ve güzel ki sevgilim… Seni çok ama çok seviyorum. Tek endişem sendin sevgilim. Ellerini tutabileceğim, gözlerine bakabileceğim günün gelmesi için her gece Tanrı’ya dua ediyorum. Birkaç gün geçmesini bekleyeyim.

Senin aşkınla her gün yeniden doğuyorum sevgilim. Senin güzelliğinin her saniyesine kendini kaptırıyor bebeğim.

 Sevgiliyi Mutlu Edecek Uzun Mesajlar

 

Gül kadar güzel kokan tek şey aşkın yansımasıdır. Aşkım bahar yağmuru gibi üzerinize yağsın, ruhunuzu serpmeden çiseleyen yağmurla ıslatın, sonra sıcak bir yaz güneşi gibi içini ısıtsın.

Ben senin sevgilinim, sadece güzel ortamda değil, farklı ve kötü durumlarda da senin için hiçbir şeyi değiştirmem sevgilim. Seninle bir hayata başlamak istiyorum ve tek dileğim bu hayatta gözlerini seninle birlikte kapatmak sevgilim.

Seni ne kadar sevdiğimi anlatmak için Türk Dil Kurumu’nun yayınladığı sözlükler yetersiz. Seni bekliyor, sol yanıma bir acı geliyor. Rengi belirince insanın kalbi acır mı? Öyle. Seni sevdim, evet evet seni sevdim; Çünkü bana hayat verdin, beni böyle karamsar bir yerden alıp masmavi gökyüzüne çıkardın.

Senin gibi temiz kalpli, iyi bir insanı sevdiğin için Rabbime şükürler olsun. Ne geçen zaman seni unutturmaya yetmez, ne de geçen zaman seni unutturmaya, seni bıraksam da unutacağımı sanma, zaman sana alışmayı öğretir. bunu ASLA unutmamak lazım…

Benim ne servette, ne malda, ne de parada gözüm yok, gözüm soyadında. Sevmediğimde sevdiğimi elimdeki çiçek gibi değil, teşvik etmeye özen gösterdiğin kuş gibi düzgün bölüyorum.

Ömrümün en güzel anı, yıllarımın en güzel günüydü seni gördüğüm gün.

Bana aşık olman sana çok yakışıyor sevgilim. Geriye kalanların ben ölene kadar çıkması mümkün mü? Seni çok sevdiğimi söylemiyorum, senin için ölmeyeceğim ama hayatımı senin için harcayacak kadar seviyorum seni.

Sana kalbimde asla ayrılamayacağın bir yer ayırdım. Parmaklarınız sizinkine girecek, gözleriniz sizinkine bakacak, kalbiniz kalbinizde atacak, o zaman aşk olacak. Seni düşünüyorum, özlüyorum, aşkın hasretlerinin derinliklerinde, şeytanın büyüklüğünü gördüğünde, sonbaharın serinliğinde hatırla beni…

Senin nimetin olmak, seninle mutlu bir yuva kazanmak. Sen her zaman kalbimin sahibi olacaksın. Bu kalp başkasında atmaya kalkarsa ilk katil ben olacağım.

Kocaya Doğum Günü Mesajları

İlginizi Çekebilir:Laf Sokan Cuma Mesajları
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Asker sevgiliye uzun sözler
Asker Sevgiliye Uzun Sözler
Pasta Üzerine Yazılan Romantik Yazılar
Pasta Üzerine Yazılan Romantik Yazılar
Hasta Sevgiliye Güzel Sözler
Hasta Sevgiliye Güzel Sözler
Rahmetli Dedeye Güzel Sözler
Rahmetli Dedeye Güzel Sözler, Unutulmayan Dede Sözleri
Gönül kıranlara sözler
Gönül Kıranlara Sözler
Müptezel Sözler
Müptezel Sözler 2024 – Hüzünlü Bir Müptezel Sözleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sözlerin Evi | © 2024 | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | İletişim