Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Vatan seninle gurur duyuyor canım abim. Vatanın cesaretli evladı güle güle git. Sağlıkla gel canım abim. Rabbim seni korusun.

Düşmanların korkulu rüyası, vatanının biricik mehmetciği. Her şey gönlünce olsun. Allaha emanet ol abim.

Alnının akıyla askerliğin taçlansın. Yakışıklı abim rabbim tez zamanda seni bize kavuştursun.

Rabbim seni ailene kavuştursun inşallah tez günde askerliğini yapar gelirsin.

Şimdiki askerliğe askerlik deme. Yüzün başın değişmeden Allah’ın izniyle evinde olacaksın abim.

Asker oldun abim annem seninle kurur duyuyor. bizi acıtan tek şey sessizliğin olacak abi. askerliğini yapıp gelirsin Allah’ın izniyle.

Gözlerin kırpılmadığı, gecelerin bitmediği, vatanını koruduğun gibi her şeyini vatana canı fedasına teslim eden canım abim. İyi ki varsın.

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Türkiyemiz’in bayrağı sana ve senin gibi bayrak için vatan için mücadele eden mehmetçikler’e selam olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu söyleyeceklerimi aklından çıkarmamaya çalış: Ay aksamdan ışıktır?

Dağların tepesine, eşkiya’nın alnına, kızların kalbine olumsuz Mehmetçik yazacağım.

Bayrağımıza sahip çık, vatanımızı en güzel şekilde koru. nöbetteyken ailen huzurla yatıp uyuyacak kardeşim.

Analar ne yiğitler doğurur. Seninle kurur duyuyoruz abi Allah düşmanlara fırsat vermesin vatanımızı en güzel şekilde koru abim.

Herkesin bir gideni vardır. İçinden bir türlü uğurlayamadığı. Çabuk git ve gel abi.

Sen askere giderken bizi düşünme abi. Bizim için çok değerlisin sağlıklı bir şekilde git sağlıklı bir şekilde dön abi.

Sağlıkla git, sağlıkla dön canım abim. Askere gittiğin zaman seni kalbimizde ısıtmaya devam edeceğiz. Seviliyorsun can abim. Vatan sana emanet. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

Asker Gönderme Sözleri

Abim sen asker olduğunda biz öyle mutlu olduk ki. bu gururu bize de yaşattın Allah yolunu açık etsin uğurlar olsun.

Gitme desem kalır mısın, beni de götürüp gittiğin yere desem gitmek müsün? Ben sensiz yapamam, senin olmadığın bir yerde yaşamak çok zor.

Yiğit bir mehmetçik daha. Vatan sana emanetin sonu açık olsun. Vatanını koruyarak aileni gururlandırıyorsun canım abim. Rabbim seni korusun.

Gözlerin arkada kalmasın abi, çocukların bana, vatan sana emanet. Yolun açık olsun Mehmed’im, ellerin tetikte, gözlerin kartal kadar keskin olsun. Yüreğinde umutların solmasın.

Sporun en kralının sahibisin kral olarak gidiyorsun. Yüce Mevla’m kazasız belasız gidip gelmek ve alnının akıyla askerliğin yapmak nasip etsin Yolun açık olsun kuzen.

Vurduğunu, koştuğu çok kilometrelerce koşan, vatanın çağırın zaman kanı kaynayan, yürekli abim yolun açık olsun. Askerlik demek namustur bilirsin erkek adamın kaldığı yolu askerlikten geçerken gidenlere kız bile vermezler.

Askerlik her Türk gencinin şerefli görevidir. Haydi oğlum, bayrağımızı taşıma sırası sendeyse haydi. Vatanımızı koruduğunuz için çocuklarımız mutlu olacak ama unutmayın canım, asıl mutluluğumuz askerden döndüğünüzde başlayacak.

Askerlik 6 ay oldu, yani 6 ay, gözlerinizi kapatabilirsiniz, bakın, sağ salim evinize dönebilirsiniz. Allah yolunuzu açık etsin inşallah kardeşim, Allah’ın izniyle kazasız belasız gelip gitmeyi nasip etsin.

Askerliğin bitmesi alnının akmasıyla net bir son olsun kardeşim. Askerlik kutsal bir görevdir. Önce vatanımızı koru, sonra Allah’a güven, sağlıkla git, sağlıkla dön asker kardeşim.

Abiye Duygusal Asker Uğurlama Sözleri

6 ay nedir ki 12 ayın yanında, 6 ay boyunca vatanın koruyucusu olacaksın bundan güzel bir şey var mı ? senin bundan sonra adın yiğit mehmetçik abim. Vatanımız sana emanet Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Attığını vuran, koştu mu kilometrelerce koşan, vatan dediğin zaman kanı kaynayan yürekli abim yolun açık olsun.

Rabbim seni korusun, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gidip gelmeni nasip etsin Güle güle git, güle güle kuzen.

Abim araban bana emanet ona gözüm gibi bakarım. Hiç sıkmam onu sürekli gezdiririm. Senin aklın burada kalmasın güle güle git.

Allah’ın bizlere bu kutsal görevde açık fikirlilikle ileri geri gidebilmeyi nasip etmesini diliyorum. Hiçbir şeyi dert etmeyin, unutmayın, siz bizim için çok değerlisiniz, gidin ve sağlıklı dönün.

Kardeşim ben askerdeyken buralar bize ve onların işlerine emanetti. Geride kalma, bil ki kız kardeşin benim kız kardeşimdir, git sağ salim gel, aslan parçası.

Sizi askere bir gülümsemeyle uğurluyor, evinize mutlu ve huzurlu dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Vatanımızın gururu, yiğit genç askerimiz. Allah gönlünüzün en güzelini versin inşallah.

Abiye Asker Uğurlama Sözleri Uzun

“Canım abim, senin gibi bir kahramanı askere göndermek gurur verici. Bu zorlu yolculuğunda dualarım hep seninle olacak. Seninle gurur duyuyorum, vatanını en iyi şekilde koruyacağına inanıyorum. Güle güle git, güle güle gel!”

“Hayatımızın en değerli parçalarından birisin, abiciğim. Seni askere uğurlamak, hem zor hem de gurur verici. Vatan görevini en iyi şekilde yapacağına eminim. Allah yolunu açık etsin, seni özleyeceğim.”

“Abim, seni bu kutsal göreve uğurlarken içimde hem gurur hem de hüzün var. Seninle gurur duyuyorum, askerliğini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğim. Allah’a emanet ol!”

“Küçüklüğümden beri bana her zaman örnek oldun, abiciğim. Şimdi seni asker ocağına gönderiyoruz, ve bu beni hem gururlandırıyor hem de duygulandırıyor. Dualarım seninle olacak, Allah seni korusun.”

“Seninle geçirdiğimiz her anın değerini daha iyi anlıyorum, abim. Askerliğin boyunca seni çok özleyeceğim, ama biliyorum ki vatanına layık bir asker olacaksın. Güle güle git, güle güle gel!”

“Canım abim, bu vatan için vereceğin hizmetin değeri ölçülemez. Seni askere uğurlarken, kalbim seninle dolu. Vatan görevini en iyi şekilde yerine getireceğine eminim. Yolun açık olsun!”

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

“Hayatın boyunca bana her zaman destek oldun, abim. Şimdi ise seni asker ocağına uğurlarken, içimde bir yandan gurur, bir yandan özlem var. Vatan görevini başarıyla tamamlayacağına inancım tam. Seni özleyeceğim.”

“Abiciğim, senin gibi bir kahramanı askere göndermek hem gurur verici hem de zor. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Allah seni korusun, dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“Seninle her zaman gurur duydum, abim. Şimdi seni bu kutsal göreve uğurlarken, dualarım hep seninle olacak. Vatanına en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim. Dönüşünü dört gözle bekliyorum.”

“Abim, seni askere uğurlarken içimde hem gurur hem de büyük bir özlem var. Seninle her zaman gurur duydum, bu vatan için yapacağın hizmetin de aynı şekilde olacağından eminim. Güle güle git, sağ salim dön.”

Abiye Asker Uğurlama Sözleri Kısa

“Yolun açık olsun abim, seni bekleyeceğiz.”

“Allah’a emanet ol abim, seninle gurur duyuyorum.”

“Güle güle git, sağ salim dön abiciğim.”

“Askerliğin hayırlı olsun abim, seni çok özleyeceğiz.”

“Vatan sana emanet abim, başarılar diliyorum.”

“Gururla seni askere uğurluyoruz abim.”

“Canım abim, seni dört gözle bekleyeceğiz.”

“Allah yolunu açık etsin abim, özleyeceğim.”

“Güle güle git, abim, dualarım seninle.”

“Askerliğin hayırlı olsun abim, seni seviyoruz.”

“Abim, vatana hizmetin hayırlı olsun.”

“Seni çok özleyeceğiz abim, Allah’a emanet ol.”

“Gururumuzsun abim, seni bekleyeceğiz.”

“Yolun açık olsun abim, Allah seni korusun.”

“Abim, seninle gurur duyuyorum, özleyeceğim.”

“Askerliğin hayırlı olsun abiciğim, seninle gurur duyuyorum.”

“Canım abim, Allah’a emanet ol, özleyeceğiz.”

“Vatan sana emanet abim, seni bekliyoruz.”

“Abim, güle güle git, sağ salim dön.”

“Abim, yolun açık olsun, seni özleyeceğiz.”

Abiye Asker Uğurlama Sözleri

Sizlerde makalemizin yorum kısmından Abiye Asker Uğurlama Sözleri paylaşabilirsiniz

Kankaya Uzun Doğum Günü Mesajları

İlginizi Çekebilir:Gönül Kıranlara Sözler
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gönül kıranlara sözler
Gönül Kıranlara Sözler
abiye asker uğurlama sözleri
Ağlatan Ayrılık Mesajları, Ağlatan Damar Sözler
abiye asker uğurlama sözleri
Erkeğe Ayrılık Sözleri
Kendini Sevmek ile İlgili Sözler
Kendini Sevmek İle İlgili Sözler
abiye asker uğurlama sözleri
Laf Sokan Cuma Mesajları
Etkileyici Gönül Alma Sözleri
Etkileyici Gönül Alma Sözleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sözlerin Evi | © 2024 | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | İletişim