Sevgiliye 1.Ay Dönümü Mesajları

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları, Bu güzel mesajları sevgilinize hediye ederek onu çok mutlu edebilirsiniz. Mutluluğunuz daim olsun

Her geçen günümüzün en tatlı neşesi oldun. Günlerim seninle şenlendi. Hayatın en anlamlı günlerinde bana en güzel anılar ve en güzel hatıraları yaşattın sevgilim. Birlikte kahvaltı içmek, birlikte yemek yerken kalbimde oluşan huzurun en güzel sebebi oldun. Yüzümüzün solmayacağı, mutluluğumuzun tükenmeyeceği bir ömür dileğiyle.. İyi ki varsın her şeyim.

Sana her aşık oluşumda gözlerimi senden almayı bir türlü beceremedim. Seni görmeden canım rahat etmiyor, seninle birlikte olduğum vakit kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyorum. Benim için hayat sen demek, dünya demek sen demek, mutluluk demek sen, huzur demek sen iyi ki varsın iyi ki hayatıma girdin sevgilim. yaşamak seninle güzel. seninle birlikte geçen günler bana 1 yıl geçmiş gibi hissettiriyor, solan çiçekler seni görünce çiçekler yeniden mevsimi gelmeden acıyor çünkü o mevsimi yaşatan sen, hayata hayat katan yine sensin bir tanem.

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Zaman hızlı geçse de, sevgimiz tazeleniyor ve artıyor kurban olduğum. Hayata seninle başladım. İyi ki başlamışım. Bana sevginin en güzelini, saygının da en temiz haliyle bana gösterdin. Seni tanıdığıma, tanıştığıma ve seninle birlikte olmaktan, seninle aynı duyguları paylaşıp, seninle aynı duyguyu tattırmak benim için en önemli şey, en özel şey. İyi ki sevmişim seni. İyi ki rabbim seni benimle karşılaştırmış. Ömür boyu süren bir ilişkimiz olsun. 1. ayı geride bıraksak da. Kalplerimiz  daima ölene kadar genç kalacak sevgilim. 1. Ay dönümümüz kutlu olsun.

Birbirimize sımsıkı sarıldığımız günde, birbirimize bağlandığımız bu günde aynı mutlulukla yanında olacağım. Hep yüreklerimiz hep aynı ritim atmaya devam edecek. En büyük duam benim yanımda bir ömür boyu mutlu olabilmeyi sana yaşatabilmemdir. Seni deli gibi seviyorum 1.Ayı geride bıraktık günler geçip giderken Aşkımız büyüdü. Bunu kutlamak ikimizin mutluluğunun birleşmesi ve daha nice 1.ayları seninle birlikte geçirmek dileğiyle 1.Ay dönemimiz kutlu olsun canım sevgilim.

Birlikte mutlu olduğumuz harika günlerin 1. ayını sağlıkla, huzurla, neşeyle tamamladık seninle sevgilim. Sevgim, saygım, mutluluğumuz 1 ay değil 1 asır olarak devam etsin seninle. İyi ki hayatımın en güzel varlığı olarak girmişsin kalbime. Her saniye daha fazla özlüyorum seni. Daha fazla seviyorum seni. Biricik dünyam, ay parçam. Ömrümün sonuna tek elini tutarak seni sevmekten asla usanmayacağım. 1 aylık sevgili olsak da beni dünyanın en mutlu insanı yaptın. Moralim bozulsa her anımda sen oldun yanımda. İyi ki varsın sevgilim. 1. ay dönümümüz kutlu olsun.

Güneşin parlaklığının sebebi sensin. Güneş sen olunca parlıyor. Seni ne kadar mı çok seviyorum gökyüzünde çıkan sayısızca yıldızlar kadar seni çok seviyorum sevgilim. Seninle nice 1 aylar geçirmek ve seninle yaşlanmak beni mutlu ediyor iyi ki varsın hayatım 1.ay dönemimiz kutlu mübarek olsun.

Bugün günlerden *Kız ismi ile erkek ismi*  bizim 1.ay dönümümüz. iyi ki hayatıma girdin bana aşkların en güzelini yaşatıyorsun 1 ay geçse bile bana 4 saniye gibi geldi seninle. isterim ki ayları değil yılları değil seninle sonsuzluğu yaşayalım sevgilim.

Benim için manzara 1 gün değil seninle olduğum vakit benim her zaman manzaram sensin. Günümü aydınlatan en güzel manzaram. Nefes aldığım süre boyunca yanından ayrılmayacağım ve bu aşkımızı her zaman seninle birlikte yaşamayı sağlayacağım gül kokulu sevgilim bana 1.ay dönümü daha yaşattığın için teşekkür ederim bu bil ki seni sevmekten asla üşenmem. Sen benim günlük değil ömürlük sevgilimsin. 1.Ay dönümümüz kutlu olsun.

Erkek Sevgiliye 1.Ay dönümü Mesajları

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Hayatımda yapmış olduğum en güzel seni sevmek oldu pişman olmadığım üşenmediğim günlerin çabucak geçip 1.aya yaklaşmasına rağmen asla bıkmadan sevgimi saygımı yitirmeden hak ettiğin değerin en büyüğünü vererek ve seni canımdan çok sevdiğimi sende biliyorsun dünyadaki en mutlu en huzurlu insan ettin beni, Allahım senden razı olsun, rabbim sevgimizi 1 ay değil 1 ömür yaşatmayı kavuşturmayı nasip etsin inşallah 1.Ay dönemimiz kutlu olsun iyi ki varsın her şeyim.

Eksiklerim olsa da hayatıma girdiğin günden buyana tüm eksiklerimi tamamlayan sen oldun. Seninle birlikte olmanın mutluluğunu sözlerle anlatabilecek bir tarifini bulamadım sevgilim günlerin dahi hızlıca geçtiğini anlayamadık. Kalbime girdiğin buyana bana deli gibi mutluluk verdin. iyi ki hayatımdasın 1.ay dönemimiz kutlu olsun.

Gözlerinde buldum huzuru, sıcacık geldin kalbime, aşkımıza ortak oldun. Heyecanımızı birlikte yendik yeri geldi kavga ettik. yeri geldi birlikte gezebildik. yeri geldi senden uzak kaldım. yeri geldi birbirimizden alamadık kendimizi. ne mutlu bana olsun ki şükürler olsun rabbime seni bana nasip etti.ne de çabuk günler geçti de 1.aya geldik, zaman öyle hızlı geçiyor ki inşallah bir gün evimin temelli misafiri olursun sevgilim.1.ay dönümümüz kutlu olsun.

Aşk onunla her şeyi paylaşabilmektir. tıpkı seninle aşkı paylaştığım gibi. Bir aile olduk özellerimiz, dertlerimiz sıkıntılarımızı kimseye anlatamazken birbirimize dert yanarak içlerimizi ferahlattık. Sorunlarımızı hallettik. Seni asla dertlerinle baş başa bırakmadım hep yanında oldum. ne kadar 1.ayımızı doldursak da ömrüm boyunca dertlerine sıkıntılarına ortak olmaya razıyım. iyi ki benimsin sevgilim 1.ay dönümümüz kutlu olsun.

Zamanında seninle birlikte olabilmek için az mücadele vermedim. Sonucunda kalbine girmeyi başarabildim emin ol ki kalbine girdiğim günden itibaren ömrün boyunca kalbine girdiğime pişman olmayacaksın. Yüreğinde sevgi sana verdiğim değerle fazlasıyla arttı bile güzeli güzel yapan edeptir sözüyle. her vakit sana saygım sevgim sonsuz olacak gecen günler geride kalır. ama sen her vakit benim yanımda kalan kişi oldun. İyi ki varsın bir tanem.1.ay dönümümüz kutlu olsun

Dünyaya yeniden gelsem her şeyden vazgeçerim bir tek senden vazgeçmem çünkü dünyada bana mutluluğu bir tek sen tattırdın. İyi ki benimlesin sevgilim 1.ay dönümümüz kutlu olsun.

Senin yanındayken zaman öyle hızlı geçiyor ki her gecen saniye bana senin yanında bir ömür geçti gibi geliyor ilk ayımızı kutlamamızın mutluluğunu yaşıyorum şuan, hayat seninle güzel her şey seninle güzel varlığına şükürler olsun mutluluğum 1.ay dönümümüz kutlu olsun.

Kitap okurken her bir kitap harfi gibi değerlisin sevgilim. her bir harfte her bir kelimede yalnız senin izlerin var okumuş olduğum kitap senin sayende şiire dönüşür sevgilim ay dönümümüzü şiirlerimle birlikte kutlamak dileğiyle

Hiç ummadığım anda çıktın karşıma, gülmez dedim kaderim güldü yüzüme, mutlu olmam sanıyordum kendimi ama karşıma çıktığın gün kaderimin sende yazılı olduğunu anladım ve 1 Ay değil bir ömür boyu seninleyim sevdiğim, çok şükür bizi biz yapan Rabbime sevdiğim biricik sevgilim 1.Ay Dönümümüz kutlu olsun.

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Yaşamaya seninle karar verdim, seninle  ağladım seninle güldüm hayatı seninle en güzelinden yaşadık. sensiz bir şey olmadı sensiz yaşam olmadı benim için, seninle tanıştığım ilk gün asla unutamayacağım bir anıdır. ay dönümümüz yıl dönümü olsa da asla o güze anılar unutulmaz. Ay dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

İlk gün gibi heyecanla sevgiyle sarılıyorum sana, ilk ayımız dolarken bu ay benim ayım gibi bana mutluluğu tattırdın. Sonraki gelecek aylara yıllara duygularımızı birbirimizden sevgi ve saygıyı eksik etmeyelim aşkım. Sen benim en güzel yarimsin. Bu hayatı seninle yaşamak kadar güzel bir şey görmedim.

Beni kalbine hayatına alarak sıcacık yüreğinde beslediğin için sana teşekkür ederim hayatım beni dünyanın en huzurlu insanı yaptın hayallerim vardı seninle gerçekleşti ve gerçek mutluluğu seninle yaşadım. Her kurduğum hayallerimde sen vardın hayallerim gerçek oldu ve kalbine girmeyi başardım kalbime girmeyi başardın. Kalplerimiz bir ömür boyu mutlu mutlu ve kalbimizin ritmi ömür boyu sana düzenli bir şekilde atacak. 1.ay dönümümüz kutlu olsun bebeğim.

Hoş geldin hayatıma kalbimin sultanı, hayatıma neşe oldun, sevgi dolu gözlerinle, ellerinle, yüreğinle, sevginle ve bitmeyen sevginle geldin hayatıma. Huzurla geldin kalbime. Kalbimin ritmini değiştiren sevgilim geldi. Kalp ritminin düzensizleşmesine sebep oldunuz. Her sabah oraya geleceğim, sayende her gün mutlulukla doldum, akşam yatağıma girdiğimde seni dualarımla besliyorum,  Dualarım seni bana getirdi. 1. ayımız kutlu olsun aşkım.

Hayal ettiğim zaman keşke benim sevdiğim olsa dedirtmedin beni, her zaman iyi ki dedim senin için bir ömür boyu iyi ki varsın demeye devam edeceğim aşkım  güneşin parlaklığı gibi kalbime hayat veren sevgilim yeni aylara ve senelere seninle birlikte en güzel şekilde ilerleyeceğiz inşallah dünya bir yana sen bir yana mutluluk bizimle birlikte olsun 1.ay dönümümüz kutlu olsun.

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

“Hayatımın en güzel ayı seninle geçti sevgilim. Her anını doyasıya yaşadım ve her saniyesinde seni daha çok sevdim. İlk ayımız kutlu olsun, nice aylarımıza!”

“Birlikte geçirdiğimiz bu bir ay, bana hayatımın en mutlu anlarını yaşattı. Seninle her şey o kadar güzel ki, daha nice ayları birlikte geçireceğimiz için sabırsızlanıyorum. Birinci ay dönümümüz kutlu olsun, aşkım.”

“Hayatımda senin gibi özel birinin olması, bana en büyük hediyedir. İlk ayımızı geride bırakırken, seninle geçireceğim daha nice aylar için heyecanla bekliyorum. İyi ki varsın, sevgilim.”

“Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en değerli anısı olarak kalacak. Bu bir ay, bana gerçek mutluluğun ne olduğunu öğretti. Daha nice mutlu aylara birlikte yürüyelim, sevgilim. İlk ay dönümümüz kutlu olsun!”

“Seninle geçirdiğim bu bir ay, hayata bakış açımı değiştirdi. Her şey seninle anlam kazandı ve seni sevdikçe daha da güzelleşti. İlk ay dönümümüzü kutlarken, birlikte daha nice ayları paylaşmayı diliyorum.”

Sevgiliyle Konuşulacak En Güzel Konuların Listesi

“Aşkım, seninle geçen her gün, bir öncekinden daha güzel. Bu bir ay, hayatımın en mutlu zamanlarıydı. Birlikte daha nice aylara, yıllara… İlk ay dönümümüz kutlu olsun!”

“Bu bir ay boyunca seninle yaşadığım her şey, bana gerçek aşkın ne demek olduğunu öğretti. Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en değerli anısı olarak kalacak. İlk ay dönümümüz kutlu olsun, sevgilim.”

“Seninle geçirdiğim her dakika, hayatımın en güzel zamanları oldu. İlk ayımızı geride bırakırken, seninle daha nice güzel günler geçireceğimize olan inancım tam. İyi ki varsın, sevgilim.”

“Bu bir ayda bana yaşattığın mutluluk ve huzur, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. İlk ayımızı kutlarken, seninle geçireceğim daha nice güzel günler için sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum.”

“Hayatımda senin gibi birini bulduğum için çok şanslıyım. Bu bir ayda bana yaşattığın mutluluk, kelimelerle anlatılamaz. Birlikte daha nice aylara… İlk ay dönümümüz kutlu olsun, sevgilim.”

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları Kısa

“Birlikte geçirdiğimiz ilk ayımız kutlu olsun, aşkım!”

“Her gün seninle daha da güzelleşiyor. İlk ayımızı kutluyorum!”

“Hayatımın en güzel ayını seninle geçirdim. Nice aylara!”

“Seni sevdikçe daha da mutlu oluyorum. İlk ayımız kutlu olsun!”

“Birlikte geçirdiğimiz bu bir ay, hayatımın en güzel zamanlarıydı.”

“Her anını seninle paylaşmak, bana en büyük mutluluğu veriyor.”

“Seninle geçen her gün, hayatıma anlam katıyor. İlk ayımız kutlu olsun!”

“İlk ayımızı geride bırakırken, daha nice güzel günler diliyorum.”

“Seninle geçirdiğim her dakika, hayatımın en güzel zamanları oldu.”

“Birlikte geçirdiğimiz ilk ayımızı kutluyorum. İyi ki varsın!”

“Sana olan sevgim her geçen gün artıyor. İlk ayımız kutlu olsun!”

“Bir ayda yaşattığın mutluluk, ömür boyu unutulmaz.”

“Seni sevdikçe daha da güzelleşiyor hayat. İlk ayımız kutlu olsun!”

“Birlikte geçirdiğimiz ilk ay, hayatımın en mutlu zamanlarıydı.”

“Her anımızı dolu dolu yaşadık. İlk ayımızı kutluyorum!”

“Bu bir ay, hayatımın en güzel zamanlarıydı. Daha nice aylara!”

“Birlikte geçirdiğimiz ilk ayımızı kutluyorum. Seni seviyorum!”

“Seninle her şey daha güzel. İlk ayımız kutlu olsun, aşkım!”

“Bir ayda yaşattığın mutluluk için teşekkür ederim.”

“Sana olan sevgim her geçen gün artıyor. İlk ayımız kutlu olsun!”

Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları

Sizlerde makalemizin yorum kısmından Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları paylaşabilirsiniz

Haladan Yeğene Doğum Günü Mesajları

İlginizi Çekebilir:Erkek Sevgiliye Romantik Günaydın Mesajları
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erkek Sevgiliye Romantik Günaydın Mesajları
Erkek Sevgiliye Romantik Günaydın Mesajları
Sevgiliye 1.ay dönümü mesajları
Sevgiliye Gönül Alma Mesajları
Erkek Sevgiliye 1. Yıl Mesajları
Erkek Sevgiliye 1. Yıl Mesajları
Uzun Özlem Sözleri
Uzun Özlem Sözleri, Ağlatan Özlem Sözleri
Az Bilinen Aşk Şiirleri
Az Bilinen Aşk Şiirleri, 4 Lük Aşk Şiirleri
Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri
Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sözlerin Evi | © 2024 | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | İletişim